Esküvők

Esküvők a Békástó Panzióban Diósjenőn

Hogyan is képzelünk el egy igazi vidéki esküvőt? Diósjenőn a Békástó Panzióban akár a teljes esküvő szervezésben s hatékony segítséget tudunk nyújtani a tervezéstől a kivitelezésig. Gyönyörű és igényre szabható esküvői dekorációk mellett változatos és finom ételekkel és kiváló fotóhelyszínekkel várunk minden párt és a teljes násznépet. Élőzene vagy DJ? Programok és vőfély? A jó hangulatot adjuk.

Esküvői Nyílt-Nap

2023 Szeptember 17 - vasárnap 10 órától 17 óráig tartó szórakozás.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt kiemelt szeptemberi programunkra, ahol megismerhetsz minden fontos lépést az esküvő szervezéssel kapcsolatban, kóstolókat vehetsz a változatos ételekből, miközben böngészel a pavilonok között. Gyere és érezd jól magad egy kiváló hétvégi programmal.

Az igazi vidéki esküvő

Természetes, hogy sokan választják mostanában a vidéki esküvőket, hiszen a helyszín választása kiemelten fontos ebben az esetben. A kiválasztott helyszín adja az esemény színterét, és ez lesz az a hely, amire mindenki emlékezni fog. A vidéki esküvők különleges hangulatot teremtenek, ahol a természet közelsége és a szabad ég alatt tett fogadalmak még különlegesebbé teszik az egész ünnepséget. A Békástó Panzió ideális partner lehet egy álomszerű vidéki esküvőhöz, ráadásul könnyen megközelíthető, mindössze 40 percre van Budapesttől, és kedvező árakat kínálunk. Nagyméretű rendezvényterasz, saját halastó, gyönyörű fotózási lehetőségek, boldogságkapu, sőt még kisvonat is található a területen, mindez igazi vidéki hangulatban. Fontos azonban időben jelentkezni, mivel sokan választják ezt a helyszínt, és minden kérésre igyekszünk megoldást találni.